GTA Trilogy Definitive Edition verschijnt op 11 november, eerste trailer vrijgegeven

Normaal zou de remake van GTA V verschijnen op 11 november, maar die verschoof dus naar volgend jaar. In de plaats moeten we het stellen met de GTA Trilogy Definitive Edition. Ook niet slecht vinden wij.

Nu mogen de roddels en de geruchten stoppen! We hebben een releasedatum voor de GTA Trilogy Definitive Edition, die trouwens op elk platform, zowel old als next-gen, Switch en pc verschijnt. Bovendien kan je de trilogie ook al voorbestellen.

Op Rockstar Games online store, waar je de game kan pre-orderen, krijgen we ook nog wat details mee.

Drie iconische steden, drie epische verhalen. Speel de genrebepalende klassiekers van de originele Grand Theft Auto Trilogie: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas bijgewerkt voor een nieuwe generatie, nu met over de hele linie verbeteringen, waaronder briljante nieuwe belichting en milieu-upgrades, met hoge-resolutie texturen, grotere draw distances, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en nog veel meer, waardoor deze geliefde werelden tot leven komen met alle nieuwe niveaus van detail.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)