Open-world horrorgame Wronged Us aangekondigd

Oktober is traditioneel een feestmaand voor al wie fan is van spoken, afgehakte ledematen, bloedspetters en alles waar de gemiddelde mens koude rillingen van krijgt. Gisteren vuurden we de officiële trailer van de nieuwe Scream film op jullie af. Vandaag is het de beurt aan de game genaamd Wronged Us.

Het enige wat we jullie voorlopig over deze game kunnen zeggen, is dat het een open-world survival horrorgame is dat zijn inspiratie heeft gehaald bij Silent Hill, Resident Evil en… Dark Souls. Ik kan niet anders dan toegeven dat een combinatie van deze elementen ervoor zorgen dat ik met hoge verwachtingen uitkijk naar deze game. Of mijn verwachtingen ook ingelost zullen worden, zal de toekomst moeten uitwijzen.

De game zou ergens in 2022 moeten verschijnen. Op welke platformen dit zal gebeuren, is nog niet bekend. Houd hiervoor zeker de website en/of Instagrampagina van de game in de gaten. Ook wij zullen jullie zeker en vast op de hoogte houden!

We kunnen jullie tot slot ook meedelen dat de game gebruik zal maken van de nooit teleurstellende Unreal Engine. Bekijk hieronder alvast de teaser trailer.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.