Sledgehammer Games neemt je mee achter de schermen bij de ontwikkeling van Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguard

Na de nieuwe verhaaltrailer van Call of Duty Vanguard, gunt ontwikkelaar Sledgehammer Games ons ook een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van hun game.

Verschillende leden van het ontwikkelteam komen aan het woord om hun ervaringen en visie te delen over deze WWII-shooter. Daarbij zien we ook verschillende acteurs aan het werk tijdens hun motion capture sessies in deze 7 minuten durende Behind The Scenes video.

Call of Duty: Vanguard is vanaf 5 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.