Chris Pratt deelt ludieke ‘first look’ beelden Super Mario film

Super Mario Nintendo

Met Chris Pratt kunnen we al eens lachen. De Hollywood-ster plaatste een video op zijn Instagram waarin de werelden van Mario en Guardians of the Galaxy elkaar ontmoeten.

‘Amazing first look at Super Mario Brothers. This is going to be epic.’ Met deze zin plaagde de acteur zijn Instagram volgers met een fan bewerkte video waarin Pratt’s MCU-personage wordt voorgesteld als Nintendo’s beroemdste besnorde loodgieter.

In de video, die oorspronkelijk op YouTube werd gezet door PFINNEY, zien we ook Zoe Saldana’s Gamora met een paddenstoel “hoed”, en Laura Haddock’s Meredith Quill die de kroon van Princess Peach draagt. Super Mario kenners zullen andere klassieke spelelementen herkennen alsook een aantal geluidseffecten en een ingekorte versie van Mario’s “Mama Mia” slagzin.

Pratt werd in september aangekondigd als de stem van Mario in de tekenfilmversie van Super Mario Bros. De keuze voor de rol werd met gemengde reacties ontvangen, waarbij Pratt zelf zijn mening gaf over de kwestie. De MCU-ster beschreef de rol als een droom die uitkomt, terwijl hij fans op Instagram verzekerde dat hij hard aan het werk was om Mario’s stem goed te krijgen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.