Vechthaan Chicharrón staat centraal in nieuwe cinematic trailer voor Far Cry 6

Far Cry 6

Wat was er het eerst? De kip of het ei? En als het ei eerst was, had vechthaan Chicharron er dan iets mee te maken? Het zal hem kippenworst wezen…

In de straten van Yara grijpen guerrillastrijders elke kans aan om zich te verzetten tegen het regime… zelfs wanneer die kans bestaat uit een punkhaan die een ravage aanricht in de stad. 

Volg Chicharrón in zijn krankzinnige achtervolging.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)