Launch trailer voor turn-based strategy shooter Lemnis Gate

Lemnis Gate

Durven vernieuwen, het is en blijft voor heel wat studio’s, zeker de gevestigde waarden, een moeilijk opgave. Ze spelen liever op safe, en pakken uit met sequels of games die verder bouwen op bestaande franchises. Dit ligt echter anders bij Frontier Foundry and Ratloop Games.

Beide studio’s laten weten dat hun revolutionaire turn-based strategy shooter, Lemnis Gate nu beschikbaar is op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Lemnis Gate blaast nieuw leven in het strategieshootergenre en daagt spelers uit om lateraal te denken terwijl ze per ronde de controle krijgen over een van de zeven unieke vaardige Operatives.

Elke Operative heeft zijn eigen unieke vaardigheden, krachtig genoeg om het verloop van de strijd te veranderen en ervoor te zorgen dat een meesterlijke planning en vaardige uitvoering de overhand krijgen. Het beheersen van deze vaardigheden is de sleutel voor spelers om het ultieme doel te bereiken: de overwinning.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)