Maak kennis met de healer uit Rainbow Six Extraction

Tanks, DPS’ers en pushers zijn niets, maar dan ook niets zonder de steun en de hulp van een healer. Niet meer dan normaal dus dat in een team based co-op knaller als Rainbow Six Extraction een healer aanwezig is.

Elke operator in Rainbow Six Extraction heeft zijn eigen skills, en in het geval van Doc is dat een Stim Pistol waarmee hij teamleden kan healen. Daarbovenop kan het Stim Pistol ook gebruikt worden om neergeschoten makkers weer te reviven.

In Siege kan het Stim Pistol van Doc verdedigers ook over-healen en hun maximale gezondheid verhogen. Schoten hebben ook geen verlies qua accuracy over een afstand, waardoor je kunt healen vanuit cover of vanop afstand zolang er een duidelijke line of sight is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)