Brutale actie in launch trailer Deathloop

Deathloop

Met de release van Deathloop vandaag kunnen we zeggen dat het najaarsoffensief van ontwikkelaars en uitgevers is ingezet. Als de rest van de komende releases even straf is, dan kan 2021 nog een mooi jaar worden voor ons gamers.

In de boeiende moordpuzzel van Deathloop kruipen we in de huid van Colt, die aan geheugenverlies lijdt en vastzit op het tijdgesloten eiland Blackreef. Door aanwijzingen samen te voegen, ontdekken we hoe we de perfecte loop voor moorden kunnen voltooien, waarbij we op één dag acht ‘Visionaries’ moeten elimineren.

In de multiplayer-modus van de game kruipen we in de meedogenloze huid van Julianna – een rivaliserende huurmoordenaar en Colt’s aartsvijand – om de loop te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)