Razer introduceert nieuwe Basilisk V3 gaming-muis met slim scrollwiel

Razer Basilisk V3

Razer kennen we allemaal als een van de bekendere merken die gaminghardware ontwikkelen. En ze steken niet onder stoelen of banken dat ze willen blijven innoveren en hun huidige line-up finetunen.

Zo heeft de Basilisk, hun personaliseerbare gaming-muis, een update gekregen. De belangrijkste nieuwigheid aan de Basilisk V3 is volgens Razer te vinden in het scrollwiel. Dit kreeg de naam HyperScroll Tilt Wheel mee en kan zo worden ingesteld dat je twee verschillende scroll-functies hebt:

  • Tactile Scrolling: Voor zeer nauwkeurig en duidelijk scrollen, ideaal om van wapens ote wisselen.
  • Free-Spin Scrolling: Voor soepel scrollen met hoge snelheid, perfect voor het snel doornemen van lange documenten.

Daarnaast kan je via de Razer Synapse-software Smart-Reel activeren waarbij de muis zelf automatisch kan schakelen tussen beide modi op basis van je scroll-snelheid. Via de tien geïntegreerde knoppen kan je eenvoudig verschillende functies toewijzen. Denk daarbij aan push-to-talk of pings tijdens je potje Warzone of Fortnite. Je kan ook tot vijf verschillende profielen opslaan in de muis, waardoor je elke game de beste lay-out hebt.

Verder heeft Razer een heleboel RGB-leds in de muis verwerkt waardoor er 16,8 miljoen kleuren weergegeven kunnen worden, want dat hoort natuurlijk zo bij gaminghardware.

De Razer Basilisk V3 weegt 101 gram, zonder draad, en ligt voor €79,99 in de winkelrekken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.