Eerste beelden The Matrix Resurrections te zien op teaserwebsite, morgen volledige trailer

The Matrix Resurrections 4

Met nog een dikke drie maanden voor release, is Warner Bros de hype aan het opbouwen rond het vierde deel van The Matrix-franchise. En mij hebben ze al volledig in de tang…

Zo werd eergisteren de eerste poster vrijgegeven waarop de iconische rode en blauwe pil zijn afgebeeld. En nu is er ook een teaserwebsite gelanceerd waarop jij de keuze krijgt om een van beide pillen te kiezen.

Achter elke pil zit een andere teasertrailer die je moeten warm maken voor de film én de trailer die morgen om 15u00 wordt vrijgegeven.

Ook al krijgen we enkel maar wat flitsen uit de trailer te zien, moet ik eerlijk bekennen dat ik opnieuw kippenvel kreeg bij het horen van de kenmerkende muziek, setting en soundscapes van The Matrix.

The Matrix Resurrections zal vlak voor Kerst, 22 december, te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Hopelijk hoeven wij niet veel langer te wachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.