fbpx

Video toont hoe DualSense-controller werkt in Deathloop

Deathloop

Een van de eerste grote releases dit najaar is Bethesda’s shooter Deathloop. Uiteraard verschijnt de game ook op PS5 en dus willen PS5-gamers maar al te graag weten hoe hun DualSense-controller gaat functioneren in deze game.

Wel ze hebben geluk. Onderstaande video brengt namelijk netjes in beeld op welke features PS5-gamers kunnen rekenen wanneer ze hun DualSense-controller gebruiken in Deathloop.

Met andere woorden reken op ondersteuning voor de audio, haptische feedback en adaptieve triggers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: