Unieke video toont hoe Activision Warzone cheater bant

Warzone heeft zwaar te kampen met cheaters, en Activision doet er alles aan om die gasten te weren uit Warzone/Cold War. Maar of het helpt? Dat is een andere vraag.

Activision heeft nu een andere anti-cheating PSA uitgerold om cheaters te ontmoedigen. En om dat extra in de verf te zetten heeft de studio op de Call of Duty-account nu een video geplaatst die toont wat de echte reactie zou zijn van een speler die een hardware- en profielverbod kreeg, waardoor hij uit het spel werd gesloten op alle beschikbare platformen voor cheating.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)