Marvel’s Eternals tonen zich nog eens van hun beste kant in nieuwe trailer

Eternals

In alle eerlijkheid blijf ik een beetje op mijn honger zitten na het fantastische Avangers: Endgame uit 2019. Akkoord, de coronapandemie heeft serieuze stokken in de wielen gestoken bij Marvel, maar ik vraag me echt af waar de studio naar toe wil.

Ik heb zeker genoten van de Disney+ reeks Loki, maar Wandavision en The Falcon & The Winter Soldier konden mij dan persoonlijk minder bekoren. De origin story rond Black Widow deed het ok in de bioscopen en Disney+, maar een echte hype was er zeker niet.

Of Eternals hier verandering in gaat brengen, weet ik niet. Al zal het niet liggen aan de gigantische sterrencast die de rol opnemen van onsterfelijke superhelden. Onder andere Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek en Richard Madden zullen te zien zijn in Marvel’s nieuwste.

Eternals werd geregisseerd door Chloe Zhao en moet vanaf 3 november te zien zijn in de bioscopen. Al ligt een simultane release als VIP-content op Disney+ ook nog op tafel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.