New Pokémon Snap’s eerste update is nu live

New Pokémon Snap

Niets zo plezant als met je hond gaan wandelen en leuke foto’s te trekken van jezelf met je hond in de omgeving. Geen hond? Geen probleem! Met New Pokémon Snap kan je natuurfoto’s trekken van je favoriete Pokémon.

New Pokémon Snap heeft nu ook zijn eerste stevige, en gratis, update gekregen. En het is dus geen kleintje, die update dan he.

Deze bevat drie nieuwe gebieden om te verkennen en 20 extra Pokémon om foto’s van te maken. De update werd vorige maand aangekondigd en bevat nieuwe gebieden zoals het Secret Side Path, Mightywide River en Barren Badlands, extra onderzoekstitels, profieliconen, fotofilters, stickers en frames.

Barren Badlands is een dorre woestijnomgeving met giftige moerassen, Mightywide River neemt spelers mee op een tocht doorheen de jungle, maar dan zonder The Rock-type aan hun zijde, en Secret Side Path die is wel heel bijzonder.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)