Art of Rally scheurt op 12 augustus naar Switch en Xbox

Art of Rally racing

Gamers voor wie het iets sneller mag, en die van het betere bochten- en handremwerk houden, die komen met de rallysport zeker aan hun trekken. Of games zoals Art of Rally waarin ze zich zelf kunnen uitleven achter het stuur van een rallywagen.

Ontwikkelaar Funselektor Labs stuur het bericht de wereld in dat hun Art of Rally op 12 augustus verschijnt op Nintendo’s Switch en ook op Xbox-consoles (Game Pass). Op pc is de game reeds een flinke poos beschikbaar en ook PlayStation-gamers zouden deze zomer nog aan de slag kunnen met deze titel.

Art of Rally is goed voor zestig tracks en meer dan vijftig voertuigen om over de hele wereld mee aan de slag te gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld WRC 9 hangt de camera hier, zoals je in onderstaande video kan zien, boven de actie (top-down view) en kozen de makers voor een cartoony tekenstijl.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)