McDonalds mag eigen custom PlayStation 5-controller niet uitbrengen

PlayStation 5 DualSense McDonalds

En dat is jammer. Want de custom PlayStation 5-controller die McDonalds ontworpen heeft ziet er toch om op te eten uit. Toch?

Toen McDonalds Australië aankondigde dat het een beperkt aantal DualSense-controllers, volledig in de stijl van de hamburgerketen, wilde uitbrengen kwam daar heel wat kritiek op.

De mensen waren niet te spreken over het feit dat de controller er volgens hen niet uitzag, en dat er frieten en een hamburger in verwerkt waren. Daarbovenop was er ook helemaal geen sprake van een samenwerking tussen McDo en Sony PlayStation. De keten had dit dus allemaal op eigen houtje bedisseld.

McDonalds liet weten dat het enkel voor intern gebruik was, en dat er geen sprake was van ze in de handel te brengen. Maar wie weet, misschien duiken er links en rechts wel een paar op, en als je deze op de kop kan tikken, dan heb je toch wel een uniek item om aan je collectie toe te voegen.

Maar zoals gezegd, verwacht ze niet in de handel, of te scoren bij je klantenkaart of een of ander Big Mac-menu.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)