Battlefield 2042 krijgt eigen kortfilm op 12 augustus

Zoals we allemaal weten krijgt Battlefield 2042 geen single player-campagne of verhaallijn. Maar daar hebben Ripple Effect en EA nu een creatieve oplossing voor gevonden.

De ontwikkelaar kondigde namelijk aan dat we binnenkort, namelijk op 12 augustus, een standalone kortfilm, genaamd Exodus, mogen verwachten.

Deze zal dienen als een inleiding en ons meer duiding geven bij de gebeurtenissen die uiteindelijk geleid hebben tot de totale oorlog binnen het Battlefield 2042-universum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)