Verrassing: Diablo III: Ultimate Evil Edition is gratis voor Xbox Gold/Game Pass Ultimate-abonnees

Totale verrassing en vanuit het niets, maar fantastisch goed nieuws voor gamers: Diablo III: Ultimate Evil Edition is gratis voor Xbox Gold en Game Pass Ultimate-leden.

Wie, wat, waarom dat is niet meteen duidelijk. Is het een fout of een goedmaker van Blizzard na de miserie van de voorbije dagen?

Ik zou zeggen: niet treuzelen en meteen binnenhalen die lekkere hap!

Note: The game won’t appear as free via the browser, as players will need to go the console’s actual Xbox Marketplace where it will show up as free

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “Verrassing: Diablo III: Ultimate Evil Edition is gratis voor Xbox Gold/Game Pass Ultimate-abonnees

  1. Ik kon hem downloaden gisteren. heb nog niet kunnen spelen. mss hebben ze hun fout ingezien en de game geblokkeerd… Straks eens checken.

  2. Idd, wilde hem even testen en men vraagt om een disc of een link via MS Store waar je hem moet aankopen. Te mooi om waar te zijn zeker ?

Reacties zijn gesloten.