Gestoorde buurman breekt live in bij populaire Twitch streamer girl__fighter

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat is toch wat het spreekwoord zegt. Al zal de populaire Russische Twitch streamer girl__fighter, aka Victoria voor de vrienden, daar anders over denken…

Terwijl ze live Counter Strike: Global Offensive aan het streamen was, sloeg een woedende halvegare haar raam aan diggelen en vond de man er niets beter op dan in te breken in Victoria’s huis. En dit, we herhalen het nog eens, terwijl ze live aan het streamen was.

Iedereen die aan het kijken was kon de knotsgekke buurman horen roepen en tieren. Victoria en haar vriendin vroegen hem te kalmeren maar de buurman, (buurman wat doet u nou?) was niet in te tomen.

Hij riep: “Ik zal je pijn doen“, terwijl haar vriendin antwoordt: “Nee, ik zal jou pijn doen, maak dat je wegkomt.” Op dat moment hoor je haar pepperspray spuiten, waarna de pc omvalt en de stream stopt.

De clip is van Twitch verwijderd aangezien hij niet aan de richtlijnen voldoet. We voorzien je daarom van een Streamable link (Reddit) die een gespiegelde versie weergeeft.

Victoria heeft haar sociale media sinds het incident op privé gezet maar is de avond van de feiten opnieuw live gegaan.