‘Er komt geen World of Warcraft killer, tenzij het World of Warcraft zelf is.’

De drie grootste en populairste WoW-content creators hebben besloten om hun boeltje te pakken en World of Warcraft achter zich te laten… Na Asmongold hebben nu ook Preach en Madseason er genoeg van. De rechtszaak in Californië en de zwakke productie is deze legendarische contentmakers te veel geworden.

De zinnen ‘Komaan Blizzard fix dit eens!‘ of ‘Oh Blizzard, dit is weer typisch voor jullie.’ komen al jaren uit de mond van de World of Warcraft-fans. Telkens opnieuw hoopten niet alleen de iconen, maar de hele fanbase op drastische veranderingen.

Deze drastische veranderingen zullen er komen, maar jammer genoeg voor Activision Blizzard en de fans zal dit niet de positieve kant opgaan. De rechtszaak in Californië was de druppel die de emmer voor Preach en Madseason deed overlopen, ze verwezen er zelfs naar in hun video’s:

Preach – The End of an Era – Why We’re No Longer Covering WoW

MadSeason – No King Rules Forever(Quitting WoW)

Ze vertellen beide over hun verhaal in World of Warcraft en wat er zal veranderen.

Met Asmongold die eerder Final Fantasy XIV Online is gaan spelen, is Activision Blizzard nu hun derde icoon kwijtgeraakt.

Zoals vele fans al lieten weten: ‘Er komt geen World of Warcraft killer, tenzij het World of Warcraft zelf is.

2 gedachten over “‘Er komt geen World of Warcraft killer, tenzij het World of Warcraft zelf is.’

  1. Wauw, van een signaal gesproken … Erg dat men zover moet gaan om bepaalde mensen (klein aantal + spindoctors aan de top) wakker te schudden.

  2. Ik heb voorlopig ook mijn abo na 16 jaar stopgezet. Eerst veranderingen en dan zien we wel.

Reacties zijn gesloten.