Dit is de ultieme fiets voor elke Pokémon-fan

Elke Star Wars-fan droomt van een eigen lightsaber, elke Lord of the Rings-fan wil zijn eigen Hobbit, elke F1-fan wil wel eens achter het stuur zitten van een F1-bolide en elke Pokémon-fan die wil zijn eigen Pokémon (of op zijn minst een Pokémonfiets). Toch?

Om hun miljoen volgers op Twitter te vieren geeft The Pokémon Company deze replica weg.

Als je Pokémon Red and Blue gespeeld hebt, dan weet je maar al te goed hoe belangrijk het is om die unieke fiets te scoren, vooral om sneller doorheen de wereld te reizen. In-game kost zo’n fiets je 1 miljoen Pokémon Dollar, maar de winnaar van deze verjaardagsactie krijgt hem gratis.

Jammer genoeg hebben we slecht nieuws voor de Belgische fans: de prijs zal enkel verstuurd worden in Japan.

De replica van de fiets bevat trouwens geen fietsketting, je kan hem dus enkel maar showen in je game room. Tja, dan sta je daar met je coole fiets en moet je nog te voet gaan…