“Modern Warfare 3: Campaign Remastered verschijnt nog dit jaar”

TheMW2Ghost, een COD leaker op Twitter, liet weten dat Modern Warfare 3: Campaign Remastered op alle platformen tegelijkertijd uitgebracht zou worden. Hij baseerde zich hiervoor op de contractbreuk tussen Sony en Activision.

Gisteren liet leaker MW2 OG via Twitter weten dat Activision het contract met betrekking tot Modern Warfare 3: Campaign Remastered met Sony heeft verbroken.

Zoals we allemaal weten werken Sony en Activison reeds samen sinds 2015 waardoor PlayStation-gamers titels als Black Ops 3 of Modern Warfare 2: Campaign Remastered een maand eerder kregen dan pc- en Xbox-gamers. Ook nu wachten pc- en Xbox-gamers nog steeds op de Onslaught-modus voor zombies, die tot 1 november 2021 exclusief is voor PlayStation-gamers.

Maar als deze verhalen waar zijn, dan zou dit kunnen betekenen dat Activision de game zou kunnen uitbrengen tezamen met Call of Duty 2021 en dat op ‘alle platformen tegelijkertijd’. Meer nog, dat zou misschien nog dit jaar kunnen zijn voegt de leaker er nog aan toe.