Nieuwe Rainbow Six Extraction gameplay trailer legt focus op cross-play

Niks zo plezant als samen met je vrienden een potje Warzone, Rocket League, iets anders of binnenkort ook Rainbow Six Extraction spelen, ongeacht het platform. Cross-play is dan ook een aangename troef voor heel wat ontwikkelaars.

In Call of Duty Warzone/Cold War staat cross-play door de vele cheaters wel weeral ter discussie, maar laat ons hopen dat dit bij Ubisofts Rainbow Six Extraction niet het geval zal zijn…

Ubisoft heeft vandaag alvast een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven, die je hieronder kan bekijken, voor Rainbow Six Extraction waarin de nadruk ligt op de cross-play features. Volgens het team zal het spel, naast cross-play tussen alle verschillende platformen, ook cross-save en cross-progression ondersteunen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)