Fan legt 508 euro op tafel voor een verzegeld Xbox 360-exemplaar van Skyrim

Skyrim

We kennen allemaal de legendarische game Skyrim, zo legendarisch zelfs dat iemand er 508 euro voor wou neerleggen. De game uit de Elder Scrolls-reeks had altijd al succes, dat werd nog maar eens bevestigd door een fan die voor een verpakte en gesloten Xbox 360-versie maar liefst 508 euro neertelde.

Skyrim is, net als GTA V trouwens, op zoveel platformen beschikbaar (en reeds zoveel jaren) dat het bijna niet anders kan dan dat iedereen, of toch bijna iedereen, de game gespeeld moet hebben. Toch krijgen sommige gamers, of fans, er niet genoeg van en zijn ze bereid veel geld neer te tellen voor een exemplaar van deze bijzondere game.

Via g2a zou je momenteel voor net geen 12 euro een PC Steam key kunnen krijgen. Ongeveer hetzelfde geldt al jaren voor PS4 en Xbox. Dan gaan de prijzen uiteraard omhoog als je over een fysiek exemplaar spreekt, en nog eens wanneer het de collector’s edition is. Zelfs deze edities kan je krijgen voor zo’n 80 euro.

De reden dat het verpakt is lijkt absurd om 508 euro uit te geven. Hecht de persoon er misschien veel belang aan dat het een Xbox 360-versie is? De reden moet wel gewoon de liefde voor de game zijn. De duurste game is het net niet, die titel ging naar Super Mario 64.

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.