Black Ops Cold War’s verborgen nuke scorestreak breidt uit naar de rest van de multiplayer

Scorestreaks kunnen, zeker in objective based potjes, voor een verrassende wending zorgen. Maar de nuke scorestreak, die een erg dodelijk resultaat oplevert, moeit zich nu ook in de debatten…

Black Ops Cold War’s verborgen nuke scorestreak, die alleen beschikbaar was in de Cranked Hardpoint-modus, wordt uitgebreid naar de rest van de multiplayer laat Treyarch weten. Dit met uitzondering van League Play en CDL-varianten, Multi-Team, partygames en Gunfight.

Om de scorestreak te krijgen moet je 30 kills halen zonder dood te gaan. Als je weet dat mijn killstreak ‘maar’ op 19 staat, dan zal ik dat waarschijnlijk nooit halen. Al is 19 niet slecht voor een 53-jarige gamer denk ik dan…

De nuke beëindigt de match niet automatisch in respawn modes, zoals het doet in de Modern Warfare-games. In plaats daarvan worden alle spelers gewiped wanneer de nuke ontploft, inclusief de speler die de nuke verdiende en zijn teamgenoten.

Ik ben toch benieuwd om het eens te zien, maar laat me zeker niet gewillig afslachten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)