fbpx

De invasie is ingezet: Company of Heroes 3 aangekondigd!

Company of Heroes 3

Als grote RTS-fan sprong ik een klein gat in de lucht bij het horen van dit nieuws. Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft vanavond namelijk het langverwachte Company of Heroes 3 aangekondigd!

Na meer dan 8 jaar wachten is het eindelijk zover: Relic Entertainment werkt aan een nieuwe Company of Heroes-game. En dat is best opvallend, want de studio werkt op dit moment ook aan Age of Empires IV.

Company of Heroes 3 neemt ons mee naar de Tweede Wereldoorlog in 1943 op het moment waarop de geallieerden Italië binnenvallen om zo de opmars van de Duitsers te stoppen. De game zal zich voornamelijk in Italië afspelen, al ziet het er naar uit dat we ook missies in Noord-Afrika voorgeschoteld zullen krijgen.

De game zal een uitgebreide singleplayer campagne krijgen, maar fans van online multiplayer worden zeker niet vergeten zegt de ontwikkelaar. De gameplaytrailer die we te zien kregen, doet mij alvast watertanden waardoor ik mezelf al heb ingeschreven voor de toekomstige alpha-test.

Company of Heroes 3 moet na de zomer van 2022 verschijnen, en dat exclusief op PC. Wil je meer weten of de aankondiging opnieuw bekijken? Check dan zeker de Twitch-pagina van Relic Entertainment.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d