Netflix lost eindelijk eerste volledige trailer voor The Witcher: Season 2

We hebben er lang moeten op wachten, maar op 17 december is het eindelijk hét moment. Dan gaat het tweede seizoen van The Witcher van start op Netflix. Vandaag krijgen we eindelijk een eerste volledige trailer te zien.

In die eerste trailer reizen we naar het Witcher-heiligdom, namelijk Kaer Morhen.

De versterkte basis ligt afgelegen en is daarbovenop volledig ondergesneeuwd. Niet meteen een plek waar een jongedame als Ciri graag rondhangt.

Dat belet haar echter niet om een zwaard op te rapen en zelf de kunst van het monsterslachten aan te leren.

Kijk en geniet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)