Creepy koplampen in nieuwste Beware-trailer

Originele ideeën; daar heb ik het wel voor. Beware is zo’n geniaal concept waarbij een racing-game met wat Horror-aspecten wordt afgekruid. Net zoals onze voorouders het in hun broek deden als de ogen van een wild dier uit het niets verschenen, zijn ook wij voor de dood voor een paar onverwachte koplampen!

De game is al van 2016 in de maak en kwam in 2018 met een eerste demo. Sindsdien was het stil rond het project. Ontwikkelaar Ondrej Svadlena startte echter met een Patreon-pagina om zo de ontwikkeling van zijn Beware-project nieuw leven in te blazen. Dat leverde geen windeieren op; sindsdien werd de game grafisch opgepoetst en werden nieuwe omgevingen toegevoegd aan de game. Het geheel wordt nu met heel wat big dick-energy tentoongesteld met een coole trailer. Wat denken jullie van Beware?

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.