Ad Infinitum kiest voor een huiveringwekkende WW1-ervaring

Er zijn weinig games die zich afspelen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Daar willen Nacon en de Duitse studio Hekate verandering in brengen met de horrortitel Ad Infinitum.

Ad Infinitum wordt een nieuwe, verhaalgedreven horror-game-franchise. 

De eerste trailer schetst de unieke sfeer van de game en toont hoe de speler als soldaat afdaalt in de nachtmerries van de Eerste Wereldoorlog. En dat pakken ze serieus…

The war may be over, but for you, the nightmare never ended. Can you say the fight is truly over if you’re left fighting for your sanity? Will you even live to see another night?

In Ad Infinitum kruip je in het uniform van een getraumatiseerde Duitse soldaat die na WW1 naar huis terugkeert. Maar het trauma dat je in de loopgraven hebt opgelopen blijft je achtervolgen. Elke nacht krijg je te maken met lugubure hallucinaties gevuld met gruwelijke wezens, dodelijke vallen en mysteries. Deze moet je echter overleven op je pad naar het herstel. Maar dat gaat niet van een leien dakje…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)