GreedFall Gold Edition krijgt launch trailer

Ontwikkelaar Spiders hun RPG GreedFall is er eentje die best gezien, en vooral gespeeld, mag worden. We zijn dan ook blij dat heel wat mensen opnieuw de kans krijgen om deze game te ontdekken, met daarbij alle extra’s die bij een Gold Edition horen.

GreedFall: Gold Edition, de fantasy adventure RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive, is nu verkrijgbaar.

Dit met 4K UHD, snelle laadtijden en verbeterde prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De Gold Edition komt met de basisgame en nieuwe uitbreiding: De De Vespe Conspiracy.

Deze uitbreiding bevat nieuwe vijanden, uitrusting en een script met een plot twist die verder gaat op het GreedFall-verhaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)