Rare toont eerste gameplay voor Sea of Thieves: A Pirate’s Life met Jack Sparrow

Sea of Thieves Jack Sparrow

Na de funny cinematic reveal trailer van deze nieuwe expansion voor de piraten-MMO Sea of Thieves, genaamd A Pirate’s Life, inclusief Jack Sparrow uit de Pirates of the Caraiben-films toont ontwikkelaar Rare nu ook de eerste gameplay.

Naast Jack Sparrow maken ook Davy Jones en andere personages (en tegenstanders) uit de films hun opwachting in deze ongetwijfeld hilarische, en vooral gratis, expansion voor Sea of Thieves.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)