Capcom werkt aan extra content voor Resident Evil: Village

Resident Evil Village

Gisteren vond de E3-presentatie plaats van Capcom. Daarin werd onder andere gesproken over Resident Evil: Village; het erg gesmaakte achtste deel van de reeks.

RoMa was ontzettend enthousiast in zijn review van Resident Evil: Village. En hij bleek niet de enige te zijn. Heel wat gamers zijn blijven ontwikkelaar Capcom stalken met de vraag om extra content, omdat ze maar niet genoeg kunnen krijgen van onder andere de imposante Lady Dimitrescu.

En de Japanse ontwikkelaar lijkt daar wel oren naar te hebben. Want tijdens hun E3-presentatie bevestigden ze dat er gewerkt wordt aan downloadable content voor Resident Evil: Village.

Wat we exact mogen verwachten, hoeveel dit alles zal gaan kosten en hoe lang we nog op deze DLC moeten wachten, gaven ze jammer genoeg niet mee.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.