Knappe reveal trailer voor A Plague Tale: Requiem

Op het voorbije Xbox E3-event kondigde Asobo A Plague Tale: Requiem aan, een directe sequel op A Plague Tale: Innocence, een game die ik nog steeds absoluut kan aanbevelen trouwens.

Het hartverscheurende verhaal van Hugo en Amicia’s strijd om te overleven in een donkere, door pest geteisterde middeleeuwse wereld gaat in 2022 verder op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc.

De game zal bij de lancering beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor Consoles en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)