fbpx

Nieuwe Rainbow Six Extraction-trailers tonen Ubi’s tactical shooter als een alien-knaller

E3 brengt een eerste Rainbow Six Extraction-trailer. De game introduceert een alien-shooter die behoorlijk gelijkaardig oogt aan zombieshooters van de voorbije jaren.

De operators in de game zijn zeer herkenbaar voor Siege-spelers. Ze worden gedropt in een desolate wereld waar een duister buitenaards ras een constante dreiging vormt. Ontdek er alles over in deze cinematic trailer en deep dive.

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de parasiet tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege om het op te nemen tegen mysterieuze buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans.

Na het voltooien van elk doel moeten spelers een moeilijke keuze maken: terugtrekken en hun beloningen innen of verder gaan om het op te nemen tegen taaiere vijanden en zo grotere beloningen te verdienen in een chaotische en intense ervaring. Spelers kiezen uit 18 Rainbow Six-Operators, elk uitgerust met gespecialiseerde REACT-uitrusting, wapens, gadgets en vaardigheden die spelers moeten leren en beheersen.

Het unieke karakter en de verschillende speelstijlen van elke Operator zorgen voor grenzeloze opties bij het aanpassen van een team. Met een selectie van 12 uniek ontworpen mappen uit de VS met tal van uitdagingen, plagen en vijanden die in moeilijkheidsgraad toenemen, zijn de gevaren voortdurend in ontwikkeling.

De game verschijnt op old en next-gen consoles en pc, en dit op 16 september 2021.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder