fbpx

Mario + Rabbids Sparks of Hope cinematic world premiere trailer

Mario en de Rabbids keren terug op Nintendo Switch en dit in Mario + Rabbids Sparks of Hope. Hoe dat er gaat uitzien zie je in deze cinematic aankondigingstrailer.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt exclusief op Nintendo Switch en dit in 2022.

In Mario + Rabbids Sparks of Hope beginnen spelers aan een epische reis om de orde te herstellen die Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige vijand, heeft aangericht. Cursa en de kwaadaardige volgelingen richten chaos aan op de planeten en hun eigenaardige inwoners terwijl ze alle energie van de Sparks, griezelige wezens gevormd door de fusie van Lumas en Rabbids, proberen te consumeren.

Spelers verkennen fantastische werelden vol eigenaardige bewoners en hilarische geheimen, en gaan de strijd aan tegen vijanden in innovatieve gevechten waarin turn-based tactieken en real-time bewegingen worden gemixt met hun extravagante team van helden. Neem de controle over de helden om vijanden te verslaan en haal het maximale uit elke beurt in tactische en dynamische gevechten.

Spelers stellen hun eigen dreamteam van drie helden samen om het op te nemen tegen verrassende eindbazen, bekende vijanden uit het Mario-universum en uitzonderlijke Rabbids-vijanden in hun kosmische avontuur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder