Dit weekend scoor je dubbele XP, inclusief battle pass, in Cold War/Warzone

We weten nu dat Battlefield 2042 verschijnt in oktober, en dat we geen aankondigingen moeten verwachten rond Call of Duty op E3. Ideaal dus om dit weekend vollenbak Warzone/Cold War te spelen.

Morgenavond weten we wat Season 4 van Cold War en Warzone te bieden zal hebben. Mijn battle pass is reeds netjes Tier 100 maar ik weet/vermoed dat dit voor heel veel spelers niet het geval is.

Wel dit weekend, van 11 tot en met 14 juni, kunnen we er voor een laatste keer dit seizoen een lap op geven. We kunnen namelijk rekenen op dubbele XP, dubbele battle pass XP en wapen XP. Ideaal dus om die laatste loodjes af te malen, je prestige level nog te doen stijgen of dat ene wapen snel te levellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s