Disco Elysium – The Final Cut Accolades trailer

Er zijn zo van die games, zeker op pc, die je op de een of andere manier ‘pakken’. Het minste dat we kunnen zeggen is dat Disco Elysium – The Final Cut er daar eentje van is. Voor de goede orde, de game is ook beschikbaar op console natuurlijk.

Disco Elysium is een baanbrekende, met een BAFTA-prijs bekroonde open-wereld role playing game met een waanzinnige hoeveelheid keuze en consequenties.

Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je weg doorheen te banen. Ondervraag onvergetelijke personages, kraak moorden of neem steekpenningen aan. Word een held of een absolute ramp van een mens.

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve editie van de meermaals bekroonde RPG, Disco Elysium en is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 4, PC Steam, Stadia en MAC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s