Komt Oddworld: Soulstorm toch naar de Xbox-consoles?

Bij de aankondiging van Oddworld: Soulstorm viel het op dat de game enkel op PlayStation-consoles en via de Epic Game Store te koop zou zijn. Ook bij de lancering werd er met geen woord gerept over een mogelijke komst naar Xbox-consoles. Maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, maakt de nieuwste game van Oddworld Inhabitants toch de sprong naar Xbox. En dat gerucht zou wel eens kunnen kloppen, want de game is ook verschenen op de website van ESRB, de Amerikaanse tegenhanger van PEGI. Dit zijn de instanties die de leeftijdsclassificaties en waarschuwingen bepalen voor onder andere games.

Mijn kleine teen heeft zo een groot vermoeden dat we meer te weten gaan komen op de Xbox persconferentie komende zondag…

Oddworld: Soulstorm verscheen in april van dit jaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en PC en Luca was matig onder de indruk in de review die hij schreef.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.