Rockstar Games start eigen platenlabel in samenwerking met Ibiza dance en club cultuur icoon CircoLoco

Ze zijn daar bij Rockstar Games van alle markten thuis. De studio heeft immers een lange geschiedenis wat betreft het licenseren van muziek voor games, en in het bijzonder Grand Theft Auto en GTA Online.

Nu wil Rockstar zijn eerste stappen zetten in de muziekindustrie, en daar hebben ze nu een platenlabel voor. Rockstar en de iconische Ibiza dance en club cultuur promotor CircoLoco hebben aangekondigd dat ze samenwerken om CircoLoco Records te vormen. De eerste EP van het bedrijf verschijnt op 4 juni.

CircoLoco staat vooral bekend om hun feesten, clubavonden en dance-evenementen over de hele wereld die beide hebben bijgedragen aan de carrière van veel van de grootste namen in de dansmuziek, waaronder GTA Online: After Hours en The Cayo Perico Heist DJ’s The Blessed Madonna, Dixon, Tale of Us, Solomun en Moodymann.

CircoLoco Records brengt bekende namen uit de wereld van GTA Online uit het verleden en de toekomst van CircoLoco, op een geheel nieuwe manier samen en ondersteunt de dansmuziekcultuur tijdens een van de meest beladen periodes ooit voor clubs en clubcultuur.

De eerste EP, Monday Dreamin’ Blue EP, is op 4 juni beschikbaar met nieuwe tracks van Sama’ Abdulhadi, Kerri Chandler, Rampa en Seth Troxler, naast een nieuwe Dixon-remix van Deichkind’s Autonom. De Seth Troxler-track, Lumartes, is nu al verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)