Het vijfde seizoen van La Casa de Papel start in september op Netflix

In het begin was ik geen fan van Casa de Papel, maar na een paar afleveringen was ik helemaal verkocht. Nu heeft Netflix met een trailer bevestigd wanneer het nieuwe seizoen start.

Nu zit ik, net als de halve wereld, te wachten op de release van het vijfde en laatste seizoen omdat ik razend benieuwd ben hoe het met El Professor en zijn team zal aflopen.

En we moeten blijkbaar niet zo heel lang meer wachten. Netflix pakt namelijk uit met een trailer voor seizoen 5 en geeft meteen ook de datum mee wanneer het seizoen start.

De vijf eerste afleveringen van seizoen 5 zullen op 3 september beschikbaar zijn op Netflix, en de vijf resterende afleveringen komen op 3 december naar Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Het vijfde seizoen van La Casa de Papel start in september op Netflix'

  1. Ik heb nog altijd niet de stap gezet om dit te beginnen kijken. Ik ben niet zo voor de criminal setting. Meer voor fantasy, Sci fi & Comedy. Maar misschien moet ik toch eens proberen.

Reacties zijn gesloten.