fbpx

Brutale actie in eerste trailer voor actieprent Gunpowder Milkshake

Dat Guardians of the Galaxy-actrice Karen Gillan tot meer in staat is, bewees ze door haar best wel grappige en stoere rol in de Jumanji-films met Dwayne Johnson en Jack Black. Maar kan ze ook een hele film alleen dragen? Dat zullen we zien wanneer de prent Gunpowder Milkshake verschijnt.

In de actiethriller ‘Gunpowder Milkshake’ wordt Sam op 12-jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een zeer effectieve huurmoordenaar. Sam wordt vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waarvoor haar moeder werkte. Vijftien jaar later is Sam in de voetsporen van haar moeder getreden en uitgegroeid tot een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van Emily, een onschuldig 8-jarig meisje.

Maar gelukkig staat Sam er niet alleen voor en kan ze rekenen op de steun van Lena Headey, Cersei Lannister uit Game of Thrones en de vrouw van Leonidas uit 300. En die weet duidelijk wel van wanten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: