fbpx

Creepy sfeertje in nieuwe The Dark Pictures Anthology: House of Ashes-teaser

Ik ben geen fan van horrorgames maar wel van The Dark Pictures Anthology. Dat creepy sfeertje, de intrigerende verhalen, de manier waarop je de uitkomst van de verhalen kan beïnvloeden om ze daarna nog eens te herspelen. I like!

Na Man of Medan en Little Hope krijgen we binnenkort het derde deel in de reeks, genaamd House of Ashes. Een game waar ik persoonlijk toch wel stiekem naar uitkijk want ook nu weer wil ik weten welk duivels plot de mannen van Supermassive Games in mekaar gebokst hebben.

En het ziet er naar uit dat ik, en dus ook jullie, niet zo lang meer hoeven te wachten. De gameplay onthulling vindt namelijk plaats op 27 mei, en dat is niet zo veraf meer. Het verhaal ziet er alvast lekker uit of wat had je gedacht.

Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide zijden in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen.

Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d