fbpx

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Op zoek naar een nieuwe gaming laptop? Gisteren liet ASUS RoG weten met een aantal nieuwe gaming laptops te komen en ook Razer laat van zich horen. Het bedrijf introduceert namelijk de vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model.

Deze laptop heeft de nieuwe 11e generatie Intel Core H-serie processor tot een Intel Core i9, NVIDIA GeForce RTX 30-serie GPU, en een beeldscherm met maximaal 360Hz. Daarmee biedt de nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model krachtige prestaties in een compact formaat. De RTX 3060-versie is slechts 15,8 mm dik en daarmee de dunste gaming-laptop ter wereld met een GeForce RTX 3060 Laptop GPU.

Om een soepele ervaring te garanderen, maakt de nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model gebruik van de nieuwste PCIe Gen 4-configuratie en is hij voorzien van DDR4 3200MHz geheugen. Het innovatieve M.2-ontwerp maakt zijn terugkeer, met dubbele slots op RTX 3070-versies en hoger, zodat gebruikers de SSD eenvoudig kunnen uitbreiden. Of het nu gaat om hardcore gamen of het creëren van content, de Razer Blade 15 Advanced Model-laptops zijn gebouwd om intensief gebruik en multitasking aan te kunnen.

De Razer Blade 15 Advanced Model-laptops hebben FHD 360Hz-schermen voor gamers, of QHD 240Hz-schermen met 100% DCI-P3 kleuren voor content creators die ook willen gamen in hun vrije tijd. Voor de allereerste keer zal de 4K OLED-versie voorzien zijn van de Intel Core i9 Processor.

De laptops behouden het slanke ontwerp waar Razer Blades om bekendstaan, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Daarnaast hebben ze diverse connectiviteitsopties voor allerlei doeleinden. Dit omvat een Thunderbolt 3-poort, USB-C-poort full-size SD-kaartlezer en HDMI-poort, Wi-Fi 6E en een Windows Hello IR Full HD 1080p-webcam.

De nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model is verkrijgbaar vanaf €2.499,99, waardoor het een toegankelijke, robuuste keuze is voor zowel gamers als content creators.

Prijs en beschikbaarheid: 2.499,99 euro, en vanaf juni 2021 verkrijgbaar via Razer.com, RazerStores en erkende retailers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d