Pragalicious Podcast #007 | Resident Evil: Village, Ratchet & Clank, Chivalry 2 & bossfights

In deze zevende aflevering trotseren Praga, Luca, Yannick en RoMa de ijzingwekkende horror van Resident Evil: Village. Ze bespreken waarom iedereen deze game toch zou moeten uitproberen en ze proberen uit te vogelen waarom deze iconische reeks zo lang relevant weet te blijven.

Maar er staat nog meer op het menu met Middeleeuwse gevechten in Chivalry 2, de meest memorabele bossfights, PlayStation 5-geweld van Ratchet & Clank: A Rift Apart, Sony’s hulplijn en enkele heerlijke suggesties van het huis.

Smakelijk!


01:40 – Ratchet & Clank: A Rift Apart
03:02 – Sony werkt aan patent voor hulplijn gamers
07:30 – Medal Of Honor wint een oscar
10:29 – Ridders hakken in de bèta van Chivalry 2
21:58 – Resident Evil: Village & momorabele RE-bossfights
36:41 – Andere memorabele bossfights en pro-tips voor Soulslikes
40:13 – Suggesties van het huis


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
➤ YouTube

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.