LuGus Studios werkt aan nieuwe drone racing game

Het zijn bezige bijtjes daar in Limburg. Naast de geplande release van Midnight Protocol, komende zomer, werkt het Belgische LuGus Studios aan een nieuwe titel in z’n drone racing-reeks Liftoff.

Met Liftoff: Micro Drones boort LuGus nu ook een niche binnen een niche aan. Waar de studio z’n strepen binnen de drone racing community al verdiende met z’n behoorlijk diepgaande racing sim, beklemtoont Micro Drones de miniscule drones die in je handpalm passen. Deze drones maken van iedere indoor locatie een waar vliegparadijs.

De nieuwe titel zal zowel singleplayer als multiplayer-componenten bieden. Net als in Liftoff krijgt de titel full customizable drone setups. De game moet een realistische vliegervaring benaderen.

Liftoff: Micro Drones krijgt later dit jaar een Early Access release via Steam, voor zowel pc als Mac en zelfs Linux.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.