fbpx

Game of Thrones spin-off: House of the Dragon krijgt eerste beelden

Na het toch min of meer teleurstellende laatste seizoen van de razendpopulaire fantasy serie, werd al direct een eerste spin-off aangekondigd, getiteld: House of the Dragon. De serie speelt zich ruwweg zo’n 300 jaar voor de events in Game of Thrones af, en vertelt ons voornamelijk het verhaal over de Targaryen familie.

Tot nu toe bleef het relatief gezien vrij rustig rond de aankomende spin-off, maar daar lijkt nu toch eindelijk wat verandering in te komen. WarnerMedia heeft namelijk wat on-set beelden vrijgegeven, waardoor we direct een eerste kennismaking krijgen met de personages.

Emma D’Arcy (links) speelt prinses Rhaenyra Targaryen, terwijl Matt Smith (rechts) prins Daemon Targaryen vertolkt.

Rhaenyra Targaryen is de eerstgeborene van King Viserys Targaryen en is pure Valerian blood, bovendien wordt ze omschreven als een ‘dragonrider’. Daemon Targaryen is de jongere broer van Viserys en dus troonopvolger. Hij zou eveneens een ‘dragonrider’ zijn en bovendien the true blood of the dragon bezitten.

Steve Toussaint vertolkt het personage van Lord Corlys Velaryon, beter gekend als “The Sea Snake”.
Olivia Cooke (links) speelt Alicent Hightower, de dochter van the Hand of the King. Dat personage zal dan weer vertolkt worden door Rhys Ifans (rechts).

Voor de rest is er nog niet al te veel vrijgegeven over de serie. Zo weten we alvast dat het eerste seizoen tien afleveringen zal tellen, en dat onder meer Matt Smith (aka Doctor Who), zoals hierboven te zien, zijn intrede in het GoT-universum zal maken.

De serie staat momenteel gepland voor 2022, waardoor we nog altijd zenuwachtig zitten te wachten op een exacte releasedatum.

Eén opmerking over 'Game of Thrones spin-off: House of the Dragon krijgt eerste beelden'

  1. Geen blijdschap van dit nieuws. Enkel terugkerende teleurstelling van seizoen 8. Triestig

Reacties zijn gesloten.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder