fbpx

Actieheld Jason Statham bijt van zich af in nieuwe Wrath of Man-trailer

Wij zijn fan van actieheld Jason Statham, en we kijken dus reikhalzend uit naar zijn nieuwste project Wrath of Man. Dit is een samenwerking tussen Jason Statham en Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

In Wrath of Man, die vanaf 7 mei in de Amerikaanse bioscopen draait, speelt Jason de rol van H, een mysterieuze veiligheidsagent van een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars. H (Jason) is echter niet zomaar een veiligheidsagent. Hij is in het geheim een scherpschutter en heeft een bloederige rekening te vereffenen. Zijn zoon werd immers door een bende criminelen voor zijn ogen vermoord. De moordenaars maakten echter één cruciale fout: ze lieten hem leven…

Deze samenwerking kan volgens ons niet anders dan spektakel opleveren. Guy Ritchie leverde in het verleden immers films af als Aladdin, King Arthur, Sherlock Holmes (x2) terwijl je Jason zeker kent van films als The Transporter, Crank, The Mechanic en een pak andere actie- en misdaadfilms.

Met andere woorden: vuurwerk!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: