fbpx

Alien: Isolation is nu gratis via de Epic Game Store

Alien Isolation

Er zijn zo van die games die je zeker een keer in je leven gespeeld moet hebben, en Alien: Isolation is er daar eentje van. Het concept is super simpel: je speelt een dodelijk kat- en muisspelletje met een van de meest legendarische ruimtekillers ooit, de xenomorph uit het iconische Alien-filmuniversum.

Als je deze onderschatte game, die in 2014 verscheen, al gespeeld hebt, dan weet je hoe goed die is. En als je de game nog niet gespeeld zou hebben, maar dat wel van plan bent, dan hebben we goed nieuws voor jou: je kan hem namelijk gratis downloaden voor pc via de Epic Game Store.

Vaas uit Far Cry 3 mocht dan wel het volgende zeggen: “Did I ever tell you what the definition of insanity is?”, in Alien: Isolation mag je het woord insanity vervangen door fear (angst)… en dat is niet overdreven.

Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien voert Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopige strijd om te overleven. Tijdens haar missie moet ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder achterhalen.

Als Amanda navigeer je door een steeds explosievere wereld en word je aan alle kanten geconfronteerd met een wanhopige, in paniek geraakte bevolking en een onvoorspelbare, meedogenloze Alien. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

Ons advies? Gewoon doen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder