fbpx

Skate-platformer OlliOlli gaat 2.5D in OlliOlli World

OlliOlii World

Een derde telg in de OlliOlli-serie komt er binnenkort aan. Met OlliOlli World krijgen we een opvolger voor OlliOlli 2: Welcome to Olliwood uit 2015. De kruising tussen platformer en side scrolling skategame krijgt er in de nieuwste versie meteen ook een halve dimensie bij. Driewerf hoera!

Voor het eerst wordt ook de art-stijl drastisch veranderd daar de extra halve dimensie heel wat creatieve mogelijkheden omvat. Ook zou er sprake zijn van een heus verhalend aspect in de game. De ontwikkelaar omschrijft de game als volgt: “Flip and flow through the vivid and vibrant world of Radland meeting colorful characters as you grind, trick, and air your way to discover the mystical skate gods on your quest for Gnarvana.”

De game verschijnt later dit jaar ergens in de winter.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: