fbpx

Release van Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding Wrath of the Druids schuift twee weken achteruit

We hadden het er al over in onze nieuwste podcastaflevering: steeds meer games zien hun releasedatum op het laatste moment achteruitgeschoven worden. Vorige week was Deathloop aan de beurt en nu mogen we nog een game, of uitbreiding in dit geval, aan het lijstje toevoegen.

Ubisoft heeft via het officiële Twitter-account van Assassin’s Creed laten weten dat de langverwachte Valhalla-uitbreiding Wrath of the Druids later zal verschijnen dan initieel beloofd.

Normaal gezien had Wrath of the Druids op 29 april moeten verschijnen, maar die releasedatum wordt dus niet gehaald. Om de uitbreiding op te poetsen en ons “een zo goed mogelijke ervaring te bieden” wordt deze uitbreiding voor Assassin’s Creed: Valhalla op 13 mei uitgebracht.

De ontwikkelaar zou binnenkort met meer uitleg komen over het hoe en waarom ze extra tijd nodig hebben en ons een blik te gunnen op het ontwikkelproces van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d